Заробіток в інтернеті

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Заробіток без сайту » Заробіток на файлообмінниках » Про заробіток на файлообмінниках
Про заробіток на файлообмінниках
AdminДата: Неділя, 02.06.2013, 16:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
У цій статті буде детально розказано про те, як заробити на файлообмінниках, приблизні розрахунки того, скільки можна заробити на файлообмінниках, як заробляти на файлах більше, загалом постараюся повідати всі секрети цього виду заробітку

Однак для новачків для початку потрібно сказати, що таке файлообмінник і для чого він потрібен.

Файлообмінник - це спеціальний сервіс - сайт, на якому будь-який бажаючий може закачати будь-який файл. Він може просто зберігати його там або дати другу посилання для скачування. Але крім цього він може і заробити непогані гроші на закачуванні файлів.

Ось коротка схема як заробити на файлообмінниках (далі - детальніше):
1. Закачати затребуваний файл на файлообмінник.
2. Поширювати посилання на свій файл.
3. Чекати поки файл скачають потрібну кількість людей.
4. Отримати гроші.

Здається просто? Насправді так і є, хоча є й свої нюанси і секрети.

Швидше за все, у Вас виникло питання: «Навіщо файлообмінник буде платити мені? Хіба це не лохотрон?». Якщо такого питання у Вас не виникло - це дуже погано, значить, Вас ще не кидали в інтернеті.

Відповідь на питання: Якщо сервіс дійсно готовий платити нам гроші, значить, на скачуванні наших файлів він заробить ще більше. Це дійсно так. На чому заробляють файлообмінники? - На переглядах відвідувачами реклами при скачуванні і на покупках користувачами преміум акаунтів.

З цим розібралися. Далі буде детальна схема заробітку на файлообмінниках:

Для початку потрібно знайти файл, який захочуть завантажити користувачі, багато користувачів! Чим більше буде скачувань, тим більше грошей ви отримаєте.
Формат файлу може бути будь-який: це може бути новий фільм, пісня, нова версія програми, кряк або патч до старої, книги, порно, смішні ролики і багато іншого.

З усіх файлів можна виділити ті, які потрібно встигнути викласти дуже швидко. До них можна віднести свіжі фільми, пісні, програми ... Ключове слово тут - «свіжі». Зрозуміло, що фільм, який вийшов вчора, хочуть завантажити більше людей, ніж класику. Це означає, що такий фільм принесе Вам багато грошей, АЛЕ його потрібно встигнути закачати, поки цього не зробили інші. В іншому випадку ви пропустите основну хвилю скачувань.

Де взяти файл? Якщо на вашому комп'ютері якимось чином нічого цікавого не знайшлося, то можна завантажити потрібний файл з того ж самого файлообмінника з варезних сайтів, файлових рейтингів (topdownloads.ru), каталогів програм (softodrom.ru, softportal.com, freesoft.ru ) або торрентів (приклад - Rutracker.org), а потім закачати його знову.
 
AdminДата: Неділя, 02.06.2013, 16:31 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
1. Файл вже готовий. Пора заливати його. Тепер з'являється нове питання: куди заливати? Файлообмінників дуже багато, але найбільш популярних і перевірених декілька. Ось найпоширеніші файлообмінники для заробітку, на яких можна зрубати чимало грошей при вірному підході:

TurboBit - Це файлообмінник, що з'явився в квітні 2008 року. Турбобіт зібрав усе, що теоретично могло існувати у файлообмінника для самого зручного зберігання і передачі файлів. Платить до 15$ за 1000 унікальних завантажень, зараховує скачування з 36 країн світу (Росія, Європа, США та ін), В рамках бонус-програми платить 20% від продажу Gold-акаунтів. Є функція створення свого сайту-файлообмінника, за продажі голд акаунтів на таких сайтах Турбобіт відраховує 10% від вартості доступу. Вперше для такого типу партнерок (файлообмінників) - 2 рівня рефералів з високими відсотками від заробітку: 20% від першого рівня і 5% від другого. Мінімальна сума до виплати - 10$. Виплати здійснюються на Z-або R-гаманець Webmoney.


Depositfiles - Без цього файлообмінника вам не обійтися в роботі. Без дзеркала на DepositFiles, на багатьох варезниках, новину просто не опублікують. Файлообмінник підтримує безліч різних опцій (завантаження по ФТП, віддалене завантаження і т.д.). Мінімальна сума до виплати 10$! Зароблені гроші переводяться за допомогою платіжних систем Webmoney і PayPal.


Letitbit - Напевно, один з найпопулярніших файлообмінників з нині існуючих, не враховуючи Depositfiles і Rapidshare. Letitbit платить від 5 до 15 доларів за тисячу скачувань, залежно від якості трафіку. Під якістю трафіку розуміється кількість куплених за вашими посиланнями голд акаунтів. Як і на більшості файлообмінників на летитбит є опції віддаленого завантаження, завантаження по ФТП і через браузер. На Letitbit мінімальна сума до виплати становить усього лише 5$. Виплати проводяться на WebMoney або Paypal протягом 1-2 днів. При реєстрації в полі Инвайт (запрошення) введіть - f852c529bc57b02194b3e6b7f1ed28f7

 
AdminДата: Неділя, 02.06.2013, 16:31 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
2. Файл закачано. Пора поширювати посилання на нього. Де це робити? Якщо у вас є відвідуваний сайт, можна розміщувати посилання на скачування файлів на ньому. Але більший вихлоп прибутку вийде використовуючи чужі новинні сайти і форуми.
-- Новинні сайти (варезника) дозволяють вам після реєстрації розмістити анонс файлу: опис, скріншоти і посилання на скачування. На що слід звертати увагу, так це на правила новинного сайту. Ваш опис має відповідати їм, інакше новину видалять, вас забанять, а праця не окуплиться. Я думаю, що 20-30 новинних сайтів цілком достатньо для одного файлу і працювати краще в напрямку збільшення кількості файлів. Найкраще завести у себе місце для нотаток в будь-якому вигляді і записувати там, скільки скачок дав той чи інший сайт. Це допоможе викреслити зі свого списку непродуктивні ресурси і не витрачати на них час. Сайти для розміщення ваших файлів рекомендую вибирати з рейтингу Liveinternet.
-- Форуми. Найбільше цей спосіб підходить для свіжих файлів. Потрібно ввести в пошук «скачати імя_файлу» або «де скачати імя_файлу» і знайти в пошуковій видачі форуми. Буде дуже здорово, якщо ви встигнете першим дати відповідь на форумі і розмістіть там свої посилання. Якщо цей форум буде на перших позиціях за запитом «скачати імя_файлу», то ймовірно ваш файл скачають досить багато людей і при цьому дуже швидко.
 
AdminДата: Неділя, 02.06.2013, 16:32 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
3. Де анонсувати файл визначилися. Далі питання: як анонсувати?
В анонсі обов'язково має бути докладний опис файлу, його технічні характеристики, скріншоти, ну і ваші посилання. Анонс повинен бути красиво відформатований, повинен притягувати очі користувача до себе. Як це зробити - вирішувати вам. Посилань обов'язково потрібно кілька (на різні файлообмінники). При цьому варто розуміти на який файл потрібно давати посилання з безкоштовною скачкою, а на який з платною. Найкраще заздалегідь підготувати опис до файлу і потім просто вставляти туди, куди потрібно.
 
AdminДата: Неділя, 02.06.2013, 16:32 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
4. Ну, власне все. Файл викачують раз за разом і ось вже скоро буде перша виплата.

Думаєте потрібно чекати грошей? Ні. Потрібно закачувати наступний файл і поширювати посилання на нього. Справа в тому, що перші виплати можуть змусити себе довго чекати. І якщо через місяць ви отримаєте всього 10$ це буде не той заробіток на файлообмінниках про який ви мріяли. А от якщо 10$ будуть за кожен з сотні викладених вами файлів..? Загалом, у Вас є вибір не довіряти сервісу і чекати першої виплати, щоб почати працювати на повну силу або не втрачати часу даремно, тим більше заробіток на файлообмінниках, як спосіб збагачення вже перевірений.

PS Допомагаю тільки своїм рефералам!
 
skryppДата: Понеділок, 13.03.2017, 16:18 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Для работы в интернете необходимо иметь надежную
компьютерную технику. Выгодно купить в Киеве компьютеры, комплектующие и
аксессуары к ним предлагает интернет-магазин компьютерной техники MOYO.
Компания MOYO специализируется на продаже компьютерного и сетевого оборудования
с 2009 г., и сегодня представлена в тридцати украинских городах.
Являясь одним из самых популярных интернет-магазинов компьютерной техники в
Украине, наша сеть реализует только надежную качественную продукцию проверенных
производителей. Представленные в торговом каталоге товары изготовлены с
использованием передовых технологических достижений и соответствуют всем
международным стандартам.
www.moyo.ua
 
Форум » Заробіток без сайту » Заробіток на файлообмінниках » Про заробіток на файлообмінниках
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форума
Останні теми Переглядають теми Кращі користувачі Нові користувачі